Ga naar de inhoud

De nieuwe site is live.

Original Logo - Biljartsport Rotterdam Header

Welkom op de website van Biljartsport Rotterdam. Na veel werk is eindelijk de nieuwe website online. Ik ben er heel blij mee en ik hoop jullie ook! Vanaf nu kunnen jullie ook volledig gebruik maken van de catalogus en in dit blog kunnen jullie informatie over mijn recente werk vinden. Als je het leuk vind kun je daar ook een bericht achterlaten. Voor nu wens ik jullie veel plezier op de site en mochten jullie vragen hebben, schroom niet en neem contact met mij op.

2 reacties op “De nieuwe site is live.”

  1. Hallo Cor, vandaag mooi nieuw lakentje en bandjes op ons Wilhelmina cafe biljart gelegd.
    Netjes strak. Super service. Niet lullen maar poetsen en onderwijl toch lullen.
    Heel tevreden.
    Bedankt en groeten, Arie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *